085 - 580 40 86

Letselschade advocaat nodig in Oss?

Letselschade na bedrijfsongeval in Oss

Ondanks dat er voorzorgsmaatregelen zijn getroffen, kan het gebeuren dat u het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval. Zeker wanneer u met gevaarlijke machines werkt, is de kans aanwezig dat u gewond raakt bij een bedrijfsongeval. Maar niet alleen dan, ook wanneer u RSI-klachten oploopt of andere klachten door uw werkzaamheden in Oss of omgeving Oss kunt u hiervoor uw werkgever aansprakelijk stellen. Dankzij onze jarenlange ervaring met letselschadezaken in de regio Oss kunnen wij u hierbij uitstekend helpen.

Te ondernemen stappen na een bedrijfsongeval

Heeft u een bedrijfsongeval gehad in Oss? Schakel dan direct een letselschade advocaat uit Oss in. Een advocaat kan u dan vanaf het begin adviseren over de door u te ondernemen acties. Wanneer u voor ons advocatenkantoor kiest, zullen wij u in alles bijstaan. Zo kunnen wij u helpen met het verhalen van de schade door het helpen met het indienen van een schadeclaim. Goed om te weten is dat u de redelijke kosten voor een letselschade advocaat kunt verhalen op de aansprakelijke partij. Twijfel dus niet en schakel een advocaat in na een bedrijfsongeval in Oss.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Al 15 jaar gespecialiseerd
  • Wij voldoen aan de hoogste eisen
  • Kosteloos advies op verschillende locaties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Ondersteuning bij

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Productiefouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Centrum, Schadewijk, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Ruwaard, Ussen, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg.

Hoofdvestiging