085 - 580 40 86

Letselschade advocaat nodig in Oss?

Verkeersongeval

Zelf let u altijd goed op in het verkeer, toch kan het gebeuren dat u betrokken raakt bij een verkeersongeval in Oss. Iemand stopt niet voor het zebrapad of is door rood licht gereden en met uw auto in botsing gekomen. De gevolgen hiervan kunnen verstrekkend zijn. U heeft bijvoorbeeld botbreuken of een whiplash. Letsel dat ervoor kan zorgen dat u tijdelijk minder mobiel bent met vaak ook nadelige financiële gevolgen. Doordat u niet in staat bent om zelf het huishouden te doen, moet u een huishoudelijk hulp inschakelen en op het moment dat u een eigen bedrijf heeft, is de kans groot dat u inkomstenderving heeft. Wij helpen u graag om een financiële vergoeding te vragen voor uw geleden schade na een verkeersongeval.

Hulp na een verkeersongeval

Woont u in de omgeving Oss en zoekt u een letselschade advocaat in Oss? De Letselschade Raetsman helpt u graag. Wij weten namelijk precies waar u op moet letten wanneer u betrokken raakt bij een verkeersongeval. Zo zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van letselschade en dankzij onze expertise met letselschadezaken weten wij precies welke stappen wij moeten ondernemen. Heeft u een verkeersongeval en wilt u advies van ons? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Al 15 jaar gespecialiseerd
  • Wij voldoen aan de hoogste eisen
  • Kosteloos advies op verschillende locaties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Ondersteuning bij

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Productiefouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Centrum, Schadewijk, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Ruwaard, Ussen, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg.

Hoofdvestiging