085 - 580 40 86

Letselschade advocaat nodig in Oss?

Medische fout

Is er bij u een verkeerde of te late diagnose gesteld? Is er een operatiefout gemaakt of heeft u de verkeerde medicatie gekregen? Dan is er bij u een medische fout gemaakt en heeft u recht op een vergoeding van uw schade. De hoogte van deze schadevergoeding hangt af van de ernst van het opgelopen letsel. Woont u in Oss of omgeving Oss? Een letselschade advocaat uit Oss kan u precies vertellen welke stappen u moet ondernemen om de slachtoffervergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Juridische kennis bij schadeclaim na medische fout

Zelf een schadeclaim indienen na een medische fout is onverstandig. U loopt dan sneller het risico dat uw schadeclaim afgewezen wordt. Wij hebben jarenlange ervaring met het indienen van schadeclaims. Wij weten dan ook precies hoe te handelen na een medische fout in Oss. Zo kunnen wij voor u ook andere kosten verhalen. Onkosten die u heeft gemaakt voor extra operaties, reiskosten en bijvoorbeeld inkomstendelving. Ook de kosten voor juridische hulp in Oss kunnen wij voor u verhalen. U hoeft dus niet te twijfelen om onze hulp in te schakelen na een medische fout in Oss. U betaalt immers niets voor onze hulp.

 

De Letselschade Raetsman

Al jarenlang helpen de specialisten van De Letselschade Raetsman slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en andere oorzaken van letselschade met het claimen van een schadevergoeding. Wij staan u niet alleen juridisch bij, maar zorgen er ook voor dat u uw leven weer kunt oppakken. Dit doen wij onder andere door middel van LetselschadeNEWS, een stichting die slachtoffers een steun in de rug biedt.

 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Al 15 jaar gespecialiseerd
  • Wij voldoen aan de hoogste eisen
  • Kosteloos advies op verschillende locaties

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Ondersteuning bij

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Sportongelukken
• Productiefouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Centrum, Schadewijk, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Ruwaard, Ussen, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg.

Hoofdvestiging